Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Tölgyfa csoport

"Bátrabb vagy mint hiszed, erősebb mint sejted, és okosabb mint véled."
(Micimackó visszatér)

A Tölgyfa csoport egy izgő-mozgó színes csoport, ahova 21 gyermek jár. Mi vagyunk a „legnagyobbak", mivel nálunk 5-6 éves gyerekek tartózkodnak.
Igyekszünk, hogy a gyermekek lelki világa és érzelmi fejlődése erősödjön. Tevékenységeink fő pontja a gyermekközpontúság és a szeretetteljes bánásmód.

Csoportszobánk „családias" jellegű, sok különböző játékkal felszerelve - ami nagyon fontos, - hogy minél színesebb legyen a repertoár.
Napjainkat interaktív játékok, dráma-, és fejlesztő játékok színesítik, de nem maradhat el népszokásaink és hagyományaink ápolása sem. Kézműves foglalkozások fontos szerepet töltenek be napjainkban.
Az udvaron való tartózkodás napi szintű. Nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy a gyerekek friss levegőn legyenek és a nagymozgásaik is igazán fejlődhessenek.
Igyekszünk abban mindig segíteni gyermekeinket, hogy a saját és egyéni ütemének megfelelően haladjon. Sikerélményei lehetővé tegyék, hogy felkészülten indulhassanak az iskolába és a későbbiekben ugyanígy helyt tudjanak állni a nagyvilágban.
Nagyon nagy szeretettel várunk a Tölgyfa csoportba!

Rita óvónéni, Ibolya óvónéni és Tündi dajka néni

Biczók-Sólya Rita

Óvodapedagógus

Mészáros Ibolya

Óvodapedagógus

Sztaskóné Mityók Tünde

Dajka